'bout you
O tebe pre teba,  Zdravie a krása

Ako prežiť deň so štýlom: Praktické rady pre dámy, ktoré nechcú vstať z postele. Doprajte si oddych

Vážené dámy, sme si istí, že všetky poznáme ten pocit, keď by sme najradšej zostali v posteli celý deň. Dobrá správa je, že nemusíme byť odborníčky na prežívanie tohto luxusu, aby sme využili niektoré z najlepších tipov a trikov, ktoré nám umožnia zostať v posteli so štýlom. Tu sú naše najlepšie rady, ako využiť ten najkrajší deň v pyžame a dopriať si božský oddych.

Štýlové pyžamo je kľúčom

Ak plánuješ zostať v posteli celý deň, nemôžeš sa obmedziť na bežné staré pyžamo. Pre toto špeciálne odpočinkové dobrodružstvo si vyber pyžamo, ktoré je pohodlné, ale zároveň aj elegantné. Vtedy budeš vyzerať skvele aj v dámskej a aj v pánskej spoločnosti. Ale tento lazy day si dopraj osamote – 100% istota, že sa podarí!

My preferujeme pyžamko od značky Priskini, veď už v motto značky „proud to be lazy“ hovorí za všetko. Priskini je viac než len oblečenie na spanie – je to štýlový spoločník, v ktorom sa oplatí ostať celý deň nielen v posteli. Priskini dbá na kvalitu spracovania a používa iba kvalitné a jemné materiály, čo z pyžamka robí ideálneho spoločníka pre dámske dni nič nerobenia. Za pyžamkom Priskini stojí príbeh jedinečnej myšlienky, ktorá vznikla v období lockdownu, kedy ženy túžili cítiť sa krásne a pohodlne aj v pyžame. Okrem toho, že v pyžamku od Priskini sa budeš cítiť skvele, podporíš aj dobrú vec – časť z ceny každého produktu ide na podporu prevencie ženských onkologických ochorení prostredníctvom Ligy proti rakovine. Takže môžeš nosiť toto pyžamko s hrdosťou a vedomosťou, že robíš niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre iné ženy. Čo je krajšie ako si vzájomne pomáhať?

Raňajky do postele? Nikdy!

Vezmi si čas na pripravenie si skvelých raňajok. Ale teraz upozornie: raňajky do postele sú pre tých, ktorí ešte neprebudili svoje skutočné pohodlné „ja“! Kto by si vlastne myslel, že jesť v posteli je pohodlné? Sedí sa tam nekomfortne, pyžamko už vyzerá ako podbradník, a vy namiesto pohodlného jedenia zvádzate bojuj s každým sústom v rovnakom prostredí, kam si večer líhate. Tak prečo to nepresunúť inde? Nepokazte si dokonalý oddych nepríjemným zážitkom.

Skús si raňajky pripraviť na balkóne – čerstvý vzduch ti dodá energiu a pyžamo sa nemusí báť škvŕn a špiny, ktorej sa nezbavíš ani s Vanish. Alebo sa posaď na zem v obývačke pred televízorom, kde sa môžeš vyvaľovať, akoby si našla najlepšie miesto v parku. A čo by to boli za raňajky bez pohára čeršvého džúsu? Čerstvá šťava, alebo 100% pomarančový džús, robí zázraky s tvojou pokožkou a dá ti ten potrebný pocit zdravia. Takže zapni si obľúbený seriál, skús naše dokonalé raňajky – upozorňujeme, že je potrebné dodržať všetky ingrediencie, a nechaj omrvinky na zemi. Tvoje Priskini ti bude vďačné.

Filmový maratón

Oooo áno, už len nápoj a popcorn, a môžeš sa ponoriť do filmového sveta. Vyber si svoje obľúbené romantické komédie alebo rozprávky a preži deň so svojimi hrdinami priamo v posteli. Nezabudni na pohodlné vankúše a prikrývky, aby si sa cítila ako na obláčiku. Prinášam pár typov na moje obľúbené filmy, najmä počas nadchádzajúceho jesenne-zimného obdobia:

Ak by si sa zaujímala o ďalšie filmy podľa môjho gusta, alebo moje hodnotenie na niektoré filmy či seriály, tak väčšinu nájdeš tu: Ivanka IMDB rating. Pozor pri sledovaní niektorých z nich sa nejedná o oddych ale skôr napätie a drámu.

Hydratácia, hydratácia, hydratácia

Pre tento deň v posteli by si si mala vybrať správny nápoj, aby si sa cítila osviežená a zrelaxovaná. Čerstvý čaj alebo horúca čokoláda so šľahačkou môžu byť ideálnou voľbou. Ale nezabudni sa občas napiť čistej vody, v posteli človekcelkom vysmädne. A keď sme pri hydratácii, prečo nehydratovať aj pokožku, napríklad nejakou skvelou maskou či voňavým kávovým peelingom s kokosovou vôňou?

Offline režim

A keďže sme si nedávno písali o závislostiach na sociálnych sieťach, tak pre tvoj oddych bude tento odstavec dôležitý.

Viem, že sme neustále zapojené do sveta sociálnych médií, ale dnes je čas na odpojenie a staromódne relaxovanie. Zabudni na obrázky dojímavých raňajok, zamilované insta happy couple, hashtagy a neustále preplnenú notifikáciu. Dnešný deň v posteli je určený iba pre teba, maj ho pod kontrolou ty, nie tvoj Instagram. Vypni svoje notifikácie či zapni DO NOT DISTURB režim, nechaj telefón v inom rohu miestnosti a vychutnaj si pokoj a ticho svojej vlastnej obývačky alebo spálne. Tvoja myseľ ti za to poďakuje, keď si konečne dovolíš skutočne relaxovať.

Foto: Relaxuj ako princezná Lilinka

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *